Το Φεβρουάριο στην L’ Artigiano οι ακαταμάχητες γεύσεις πάνε δυο δυο! Η μεγαλύτερη αλυσίδα ιταλικού φαγητού στην Ελλάδα προσφέρει δύο από τα κορυφαία πιάτα της σε τιμή που δύσκολα μπορείς να αντισταθείς!

Για όλο το μήνα, οι λάτρεις της αυθεντικής, ιταλικής κουζίνας θα μπορούν να παραγγείλουν την λαχταριστή μακαρονάδα Tortelloni Porcini και να την συνδυάσουν με την αγαπημένη σαλάτα Prosciutto Cranberry από 16,90 ευρώ μόνο με 11, 80 ευρώ!

Σκέψου τα αγαπημένα σου μυρωδάτα τορτελόνι με την αξεπέραστη  γέμιση μανιταριών πορτσίνι και τρούφα, γκράνα παντάνο, ρόκα και κρέμα γάλακτος συνδυασμένα με την νέα δροσερή σαλάτα  Prosciutto Cranberry, όπου κυριαρχεί το προσούτο, τα κράνμπερι, τα φρέσκα, πράσινα λαχανικά, τα λαχταριστά ντοματίνια με κρουτόν, πασπαλισμένα με φρεσκοτριμμένο γκράνα παντάνο, και όλα αυτά συνοδευμένα με μεθυστικό βινεγκρετ μελιού. Θα γίνει η νέα σου λατρεία!

Η L’ Artigiano, με 23 χρόνια λειτουργίας, φροντίζει πάντα να δημιουργεί συμφέρουσες προσφορές και combo meals, υπενθυμίζοντας πως η ποιοτική, γεμάτη ταπεραμέντο κουζίνα δεν είναι απρόσιτη πολυτέλεια!

lartg