Νέοι τρόποι συνεργασίας αναφορικά με τα προγράμματα ανάπτυξης επιχειρήσεων που υπέβαλε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας (ΕΕΑ), διερευνήθηκαν στη συνάντηση εργασίας της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέας του ΕΕΑ Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και Γιάννη Ρεκλείτη.

Τα συγκεκριμένα προγράμματα εμπεριέχουν κεφάλαια και εκπαίδευση και κρίνεται αναγκαία η καλλίτερη αξιοποίησης τους ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή της ύφεσης. Η συνεργασία, των φορέων έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης και άκρως επιτυχημένης συνέργειας που είχαν αναφορικά με την ολοκλήρωση των προγραμμάτων για τα Συνεργατικά Δίκτυα Ανοικτής Καινοτομίας (COINs) για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Σε δήλωσή της, μετά από τη συνάντηση, η περιφερειάρχης, τόνισε ότι «συνεχίζουμε με συνέπεια και σταθερότητα και πάνω από όλα παραγόμενο αποτέλεσμα για τους συμπολίτες μας», ενώ εξήρε τη δράση του Επιμελητηρίου, το οποίο «εδώ και πάρα πολύ καιρό τώρα επιμένει με προτάσεις και όχι διαπιστώσεις, στις δύσκολες δημοσιονομικές και οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει όλη η χώρα και όχι μόνο η περιφέρεια Αττικής».

Στην συνάντηση μετείχαν επίσης ο υπεύθυνος προγραμμάτων Σύρος Κοσκοβόλης και ο αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Παναγιώτης Αθανασιάδης.