Με τον χειρότερο τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στο θρίλερ που βρισκόταν σε εξέλιξη από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στα βαλτοτόπια του Μεσολογγίου, καθώς οι δύο άνδρες που αγνοούνταν βρέθηκαν νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Τραγικό θάνατο από πνιγμό φαίνεται πως βρήκαν οι Γιάννης Κορδόσης και Βασίλης Γρατσάνης, σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστικών Αρχών. Οι δύο άτυχοι άνδρες βρέθηκαν δεμένοι με τις ζώνες ασφαλείας μέσα στο μαύρο Corolla, το οποίο ήταν αναποδογυρισμένο σε αρδευτικό κανάλι σε χωριό του Μεσολογγίου.

Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι ο Βασίλης Γρατσάνης, ο οποίος ήταν και ο ιδιοκτήτης του οχήματος, φαίνεται ότι δεν οδηγούσε το ΙΧ το μοιραίο βράδυ, παρά το γεγονός ότι ο 35χρονος φίλος του Γιάννης σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να μην είχε δίπλωμα οδήγησης.

Μετά από τρεις ημέρες ερευνών το μοιραίο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο άντρες εντοπίστηκε σε βάθους δύο μέτρων αρδευτικό κανάλι του Αχελώου, δίπλα στο δρόμο, λίγο έξω από το χωριό Κατοχή εντοπίστηκε από περαστικό.

Μετά από επιχείρηση ανδρών της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής ανασύρθηκαν οι δύο σοροί των άτυχων ανδρών.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που περιμένουν απάντηση για το θρίλερ του Μεσολογγίου, έχει να κάνει με το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε το μοιραίο όχημα μέσα στο αρδευτικό κανάλι, καθώς ήταν δίπλα σε σπίτια και ουδείς μπορεί να δώσει ικανοποιητική απάντηση στο γιατί χρειάστηκαν τρεις μέρες για να το δει κάποιος.

Πέραν αυτού, το σημείο του δρόμου στο αρδευτικό κανάλι στο οποίο βρέθηκε το Toyota ήταν ευθεία και σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπάρχει κάποιο ίχνος που να προδίδει, τουλάχιστον με την πρώτη ματιά, τροχαίο ατύχημα.

Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι οι κάτοικοι των σπιτιών που βρίσκονται κοντά στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο, δεν άκουσαν τίποτα από την πτώση του οχήματος μέσα στο κανάλι.