Λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής δικτύου ακαθάρτων, θα πραγματοποιηθούν οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα περιοχής του δήμου Μεγαρέων, για το χρονικό διάστημα από 17 Δεκεμβρίου έως 28 Φεβρουαρίου, κατά τις ώρες 07:00 έως 20:00, με εξαίρεση τις ημέρες των αργιών.

Ειδικότερα, θα ισχύσουν τα εξής:

Α’ φάση

• Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου, στην Ε.Ο. Αλεποχωρίου – Μεγάρων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ιακώβου Γκίνη και Αγίας Βαρβάρας, σε μέγιστο πλάτος 3,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αλεποχώρι.

– Κατά την ανωτέρω διακοπή, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων με κατεύθυνση από Αθήνα προς Αλεποχώρι, θα πραγματοποιείται ως εξής:

Δεξιά στην οδό Ιακώβου Γκίνη, αριστερά στην οδό Τιμ. Χαλοφίτη, δεξιά στην Ε.Ο. Αλεποχωρίου – Μεγάρων και στη συνέχεια κανονικά.

• Παραχώρηση προτεραιότητας της οδού Ιακώβου Γκίνη, έναντι της οδού Τιμ. Χαλοφίτη.

• Παραχώρηση προτεραιότητας της οδού Τιμ. Χαλοφίτη έναντι των καθέτων αυτής, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την 11η Οδό έως τη συμβολή της με την Ε.Ο. Αλεποχωρίου – Μεγάρων.

• Μονοδρόμηση της οδού Ιακώβου Γκίνη, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την Ε.Ο. Αλεποχωρίου – Μεγάρων προς και μέχρι τη συμβολή της με την οδό Τιμ. Χαλοφίτη.

• Μονοδρόμηση της οδού Τιμ. Χαλοφίτη, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Ιακώβου Γκίνη προς και μέχρι τη συμβολή της με την Ε.Ο. Αλεποχωρίου – Μεγάρων.

Β’ φάση

• Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου, στην Ε.Ο. Αλεποχωρίου – Μεγάρων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγίας Βαρβάρας και Ανδρέα Παπανδρέου, σε μέγιστο πλάτος 3,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αλεποχώρι.

– Κατά την ανωτέρω διακοπή, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων με κατεύθυνση από Αθήνα προς Αλεποχώρι, θα πραγματοποιείται ως εξής:

Δεξιά στην οδό Αγίας Βαρβάρας, αριστερά στην οδό Γεωργίου Αβέρωφ, δεξιά στην Ε.Ο. Αλεποχωρίου – Μεγάρων και στη συνέχεια κανονικά.

• Παραχώρηση προτεραιότητας της οδού Αγίας Βαρβάρας έναντι των καθέτων αυτής, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την Ε.Ο. Αλεποχωρίου – Μεγάρων έως τη συμβολή της με την οδό Γεωργίου Αβέρωφ.

• Παραχώρηση προτεραιότητας της οδού Γεωργίου Αβέρωφ έναντι των καθέτων αυτής, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Βαρβάρας έως τη συμβολή της με την οδό Ανδρέα Παπανδρέου.

• Μονοδρόμηση της οδού Αγίας Βαρβάρας, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την Ε.Ο. Αλεποχωρίου – Μεγάρων προς και μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γεωργίου Αβέρωφ.

• Μονοδρόμηση της οδού Γεωργίου Αβέρωφ, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Βαρβάρας προς και μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ανδρέα Παπανδρέου.

Το ανώτατο όριο ταχύτητας καθορίζεται σε τριάντα (30) χλμ./ ώρα, στα παραπάνω οδικά τμήματα περιοχής των έργων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.