Στις μαμάδες μεταφέρθηκε ο καβγάς μεταξύ μαθητών του δημοτικού σε σχολείο της Λάρισας, με αποτέλεσμα η μία να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και η άλλη να βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα μαθητή, ο οποίος της είχε αναφέρει ότι ένας άλλος μαθητής τού «κλέβει» τα σχολικά του είδη (χάρακες, μολύβια, γομολάστιχες κλπ), απευθύνθηκε στη διεύθυνση του δημοτικού σχολείου μεταφέροντας αυτά που της είχε καταγγείλει το παιδί της. Το περιστατικό διερευνήθηκε από τη δασκάλα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, διαπίστωσε ότι είχαν βάση.

Χθες όμως οι δυο μητέρες -του μαθητή που διαμαρτυρήθηκε για την αφαίρεση των σχολικών ειδών του και του μαθητή που φέρεται ως υπεύθυνος γι’ αυτό- συναντήθηκαν στο σχολείο το πρωί την ώρα που πήγαιναν τα παιδιά τους και… το ένα έφερε το άλλο και πιάστηκαν στα χέρια.

Πάνω στον καβγά, η μία μητέρα απώθησε την άλλη με αποτέλεσμα η δεύτερη να πέσει και να χτυπήσει στο πεζοδρόμιο οπότε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Κλήθηκε η αστυνομία και η γυναίκα που βρέθηκε στο νοσοκομείο υπέβαλε μήνυση σε βάρος της άλλης.