Όσοι έχουν γεννηθεί στις 18 Ιουλίου, αντανακλούν τις ιδέες της ομάδας την οποία εκπροσωπούν, μέσα στην οποία όχι μόνο μοιράζονται αλλά και διαμορφώνουν απόψεις. Οι κοινωνικές ανησυχίες είναι το κύριο θέμα τους και είτε είναι πολιτικά ενεργοί είτε όχι, έχουν ορίσει πολύ καλά το σύνολο των προτεραιοτήτων τους και τις ηθικές αρχές τους στο κόσμο.

Λόγω της δύναμης τους να επηρεάζουν τις αλλαγές, οι γεννημένοι στις 18 Ιουλίου είναι οι ιδανικοί υποψήφιοι, για να εκπροσωπήσουν τα πάντα, απο μικρές ομάδες όπως η οικογένεια μέχρι μεγαλύτερες όπως πολιτικοί οργανισμοί ή κυβερνητικά σώματα. Περιστασιακά μπορεί να έχουν την δυνατότητα να γίνουν πολύ δυνατά πρότυπα αρκεί να κρατήσουν τους δεσμούς με την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες τους, ζωντανούς.

Αν θα πρέπει να αποκοπούν από αυτούς μπορεί να υποφέρουν από ανησυχία να περάσουν από κρίση και να αναγκαστούν να επανεξετάσουν τις αξίες τους. Γενικά είναι δυναμικά άτομα Αν είχανε την ελευθερία, την δύναμη ή την τάση να απομακρυνθούν από τις ομαδικές φιλίες τους ίσως θα ωφελούνταν από αυτό.

Η ελευθερία της σκέψης, της πράξης και της επιλογής είναι πάντα για αυτούς κατά κάποιο ποσοστό ορισμένες από τις ηθικές αξίες της ομάδας στην οποία ανήκουν. Όταν οι ηθικές αξίες ή οι σκοποί της ομάδας τους έρχονται σε σύγκρουση με τους νόμους της κοινωνίας τους οποίους θεωρούν άδικους, δεν θα διστάσουν να επιτεθούν σε αυτούς ή να υπερασπιστούν την ομάδα τους ενάντια στην καταπίεση. Σε αυτό το κομμάτι είναι ακούραστοι.

H προσωπική ζωή αυτών που είναι γεννημένοι στις 18 Ιουλίου, μπορεί να υποφέρει πολύ εξαιτίας της δουλειάς τους. Θα πρέπει να αναγνωρίσουν ότι αν δεν περνούν αρκετό χρόνο με τον σύντροφο ή/και τα παιδιά τους, δεν θα προκύψει μια ικανοποιητική σχέση.

Πολλοί από αυτούς, έχουν εμπειρία στην κοινωνική επαφή αλλά είναι κάπως συναισθηματικά ανώριμοι και συνεπώς προκύπτουν προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις τους.

Μπορεί να γίνουν μάλλον εξαρτημένοι στην προσοχή και την επαφή τους με την έννοια ότι εξαρτώνται από αυτούς που βρίσκονται κοντά τους και είναι πολύ επιρρεπείς στον φόβο μην τους χάσουν. Αυτό περιπλέκεται ακόμα περισσότερα όταν δεν είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν πολλά από τον εαυτό τους προκειμένου να ικανοποιήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Θα πρέπει να μάθουν να είναι τόσο δυνατή στην προσωπική τους ζωή όσο και στην δημόσια και αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί σε αυστηρά μικρό χρονικό πλαίσιο.

Γεννημένοι στις 18 Ιουλίου: Nelson Mandela, Peace Pilgrim, John Glenn