​Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις γύρω από το μυστηριώδη θάνατο της 21χρονης Μαρίας Νταλιάνη, η οποία βρέθηκε νεκρή στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε στο Παγκράτι, έξι ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την ιατροδικαστική έρευνα δείχνουν ότι η 21χρονη Μαρία δεν πέθανε ακαριαία, παρά τα εκτεταμένα τραύματα στο σώμα της που δείχνουν πιθανότατα πτώση από μεγάλο ύψος.

Πέραν αυτού, ο ιατροδικαστής δεν διαπίστωσε ίχνη στραγγαλισμού ή πάλης. Ωστόσο, όπως δείχνουν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας, η 21χρονη Μαρία Νταλιάνη φαίνεται πως ζούσε μετά την πτώση της, αφού φέρεται να επιχείρησε να συρθεί μέχρι τη σκάλα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Παράλληλα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν για το θάνατο της άτυχης νεαρής, ότι δεν κατέστη εφικτό να εντοπιστεί νωρίτερα καθώς το άψυχο κορμί της δεν ήταν ορατό από τον ακάλυπτο.

Την ίδια ώρα πάντως, όλες οι έρευνες προσανατολίζονται στα αίτια του θανάτου, ενώ φύλλο και φτερό γίνονται και οι λογαριασμοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο η ψυχολογική της κατάσταση ήταν τέτοια που θα μπορούσε να την ωθήσει στο απονενοημένο διάβημα.