Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει κλονίσει την πλειοψηφία των Ελλήνων, αλλά όπως φαίνεται υπάρχει ένας τομέας που παραμένει ακλόνητος και πάντα «ερεθισμένος». Η βιομηχανία των ερωτικών ταινιών made in Greece, ζούσε και ζει στιγμές δόξας με θρυλικούς πρωταγωνιστές όπως ο Κώστας Γκουσγκούνης.

Το παρόν πάντως των ερωτικών ταινιών, παρουσιάζεται μέσα από ένα ενδιαφέρον Infographic έπειτα από έρευνα της εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών, Sirina Entertainment, με στατιστικά στοιχεία για την ελληνική βιομηχανία ενήλικων ταινιών – ποιος άλλωστε είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για να μιλήσει για ερωτικές ταινίες!

Όπως διαβάζουμε, η καταγωγή των Ελληνίδων πρωταγωνιστριών ερωτικών ταινιών είναι σε ποσοστό 60% από τη Θεσσαλονίκη και το 20% από την Αθήνα. Επιπλέον, μια από τις δυο πρωταγωνίστριες, εγκαταλείπει την καριέρα της μετά την πρώτη ταινία. Όσο για τις πιο σεξουαλικές πόλεις της Ελλάδας, στις πρώτες θέσεις φιγουράρουν η Λαμία και η Λάρισα με τελευταία την Αθήνα. Στις πιο γαργαλιστικές λεπτομέρειες, το 38% των πρωταγωνιστριών έχουν πλαστικό στήθος ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι καθημερινά λαμβάνονται 65 βιογραφικά από υποψήφιους πρωταγωνιστές…

Δείτε αναλυτικά όλα τα γαργαλιστικά στοιχεία…

srirn