Την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και τη Βεργίνα θα περιλαμβάνει το ειδικό αφιέρωμα σε εξωτικούς περιορισμούς που προβάλλεται δύο φορές το χρόνο στην τηλεοπτική εκπομπή EXTRA και συγκεκριμένα στο αφιέρωμα «Mansions & Millionaires», του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC.

Επταμελές συνεργείο της εκπομπής βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Μακεδονία για να ετοιμάσει το ειδικό αφιέρωμα. Το πρόγραμμα, που επικεντρώνεται σε πολυτελή ξενοδοχεία, υψηλής ποιότητος εστιατόρια, πολιτιστικούς και φυσικούς θησαυρούς, παρακολουθούν 2.400.000 θεατές και ανήκει στη Warner Bros.

Για την ολοκλήρωση της εκπομπής -στην οποία φιλοξενούνται συνεντεύξεις των ομογενών σταρ Τζέινιφερ Ανιστον, Ζακ Γαλιφιανάκης και Νία Βαρντάλος- συνεργάστηκαν η πρόξενος της Ελλάδας στο Λος Αντζελες, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.

Γυρίσματα έγιναν σε πολυτελή τουριστικά συγκροτήματα της Χαλκιδικής, στο ιστορικό κέντρο και τα κάστρα της Θεσσαλονίκης και στο μουσείο Βασιλικών Τάφων της Βεργίνας.
 
Η εκπομπή θα προβάλει επίσης αποσπάσματα από τα γυρίσματα της σειράς «True Blood», στη Σαντορίνη, με τη συμμετοχή του Έλληνα ηθοποιού Theo Alexander (Θοδωρής Ζουμπουλίδης). 

Η εκπομπή προτρέπει τους Αμερικανούς, οι οποίοι κυρίως γνωρίζουν τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και την Αθήνα, να επισκεφτούν και τη Θεσσαλονίκη, την οποία μάλιστα οι ξένοι επισκέπτες χαρακτήρισαν κορυφαίο προορισμό.