Συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου και πορεία στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση, προγραμματίζει το Καραβάνι Αγώνα και Αλληλεγγύης, «μία αμεσοδημοκρατική, ακηδεμόνευτη και συνεχώς διευρυνόμενη συσπείρωση εργατικών και κοινωνικών δυνάμεων από πληττόμενους κλάδους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα» όπως οι ίδιοι οι συμμετέχοντες το χαρακτηρίζουν.

Η πανελλαδική συνέλευση του Καραβανιού θα γίνει την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ ενώ αύριο στις 7 το απόγευμα προγραμματίζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

«Να αυτενεργήσουμε! Να οργανωθούμε! Να ενωθούμε στη βάση των αδιαπραγμάτευτων εργατικών και κοινωνικών μας αναγκών! Αυτό μας πρέπει! Αυτό μας αξίζει! Να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας! Με άμεση δημοκρατία, με αυτοοργάνωση, με αυτοδιεύθυνση των αγώνων μας, με δημιουργία οριζόντιων δομών αλληλοβοήθειας, με αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια να βαδίσουμε όρθιοι!», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Καραβανιού.