Λόγω της έναρξης και λειτουργίας της της 80ης ΔΕΘ, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων στην οδό Εθνικής Αμύνης, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την Πλατεία Συντριβανίου.

Η απαγόρευση στη συγκεκριμένη οδική αρτηρία θα ισχύσει από αύριο (2/9), στις 6 το πρωί, έως τις 2 το απόγευμα τη Κυριακής (6/9).

Εξάλλου, σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο τμήμα της από την οδό 3ης Σεπτεμβρίου μέχρι την Πλατεία Συντριβανίου. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, καλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν τα οχήματά τους από τους παραπάνω δρόμους, ενώ ζητείται η κατανόηση των πολιτών για τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσουν στην καθημερινή τους δραστηριότητα.

Στο μεταξύ, στην αύξηση της χωρητικότητας των θέσεων σε αμαξοστοιχίες της, εν’ όψει της «80ης έκθεσης Θεσσαλονίκης», προχωρεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Καθημερινά η εταιρεία πραγματοποιεί 6 δρομολόγια από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, ενώ οι επιβάτες μπορούν να ταξιδέψουν προς τη Θεσσαλονίκη και μέσω των σιδηροδρομικών συνδέσεων, του προαστιακού της Λάρισας, τη σύνδεση του Βόλου, της Καλαμπάκας καθώς και της Αλεξανδρούπολης. Υπενθυμίζεται ότι, σε λειτουργία είναι και η υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr .