Πενταπλή διάκριση απέσπασε η ELBISCO, από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi, για την υψηλή ποιότητα και την ξεχωριστή γεύση των προϊόντων της.

Συγκεκριμένα, στην εταιρεία απονεμήθηκαν Βραβεία Ανώτερης Γεύσης iTQi 2015 για τα προϊόντα Elite Crackers Μεσογειακά με Θαλασσινό Αλάτι και Μαύρο Πιπέρι, Κρις Κρις «Τόστιμο!» Μεσογειακό, με Σκόρδο και Βασιλικό και Αλλατίνη KINGS Brioche σε τρεις διαφορετικές γεύσεις.

Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει την προσήλωση της ELBISCO στην καινοτομία, μέσα από την ανάπτυξη προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας που καλύπτουν πλήρως τις διατροφικές ανάγκες και τις γευστικές επιθυμίες των καταναλωτών.

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι ένας κορυφαίος οργανισμός που έχει ως αντικείμενο την αξιολόγηση, επιβράβευση και προβολή τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης και ποιότητας. Η αξιολόγηση γίνεται από ομάδα ανωτέρων σεφ, που είναι μέλη των 16 εγκυρότερων λεσχών μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ELBISCO κ. Δημοσθένης Ραμαντάνης δήλωσε σχετικά: «Κορυφαία προτεραιότητα της ELBISCO είναι να φροντίζει τον καταναλωτή, παρέχοντας προϊόντα άριστης ποιότητας, απαράμιλλης γεύσης και υψηλής διατροφικής αξίας. Η αναγνώριση στο πλαίσιο έγκυρων θεσμών, όπως το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας, αποτυπώνει τη δέσμευσή μας σε αυτή την προσπάθεια και αποτελεί κίνητρο για να συνεχίσουμε την πορεία μας με γνώμονα την ποιότητα και την καινοτομία».

kasidmfbna1 kasidmfbna2 kasidmfbna3