Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνει η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ), ενάντια στα μέτρα που προβλέπει η συμφωνία με τους εταίρους για τους αγρότες, μεθαύριο Τετάρτη, στις 09:30 το πρωί, στα περιφερειακά γραφεία του ΟΓΑ στην Τρίπολη.

Στην ανακοίνωση-κάλεσμα των αγροτών για συμμετοχή στην κινητοποίηση, σημειώνουν μεταξύ άλλων, ότι «οι δυνάμεις που αποτελούν την ΠΑΣΥ, Ομοσπονδίες, Αγροτικοί Σύλλογοι, Επιτροπές Αγώνα, αγρότες και κτηνοτρόφοι, γεωτεχνικοί, θα μπούμε στην πρώτη γραμμή οργανώνοντας την πάλη ενάντια στις τραγικές επιπτώσεις που δημιουργεί αυτή η πολιτική».

Επιπλέον, υπογραμμίζουν ότι, «μαζικά και μαχητικά από σήμερα οργανώνουμε την πάλη μας για να βάλουμε μπλόκο στο Μνημόνιο και τα μέτρα τους. Καμιά απογοήτευση, κανένας φόβος και εφησυχασμός. Δίνουμε μάχη επιβίωσης σήμερα, ανοίγουμε τον δρόμο για ανάπτυξη προς όφελος του λαού μας. Ανάπτυξη που θα αξιοποιεί τις τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες της χώρας μας, με κεντρικό σχεδιασμό σύμφωνα με τις ανάγκες του λαού σε τρόφιμα και της χώρας σε πρώτες ύλες για την βιομηχανία, με τον Παραγωγικό Συνεταιρισμό της μικρομεσαίας αγροτιάς που θα εξασφαλίζει φθηνά ποιοτικά προϊόντα και σίγουρο σταθερό εισόδημα για τους αγρότες και κτηνοτρόφους. Σε ευθεία σύγκρουση με την ΕΕ και την ΚΑΠ που μας ξεκληρίζουν».