Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει το ΠΑΜΕ την Τετάρτη 22 Ιουλίου, ημέρα που θα ψηφίζεται στη Βουλή το δεύτερο πακέτο μέτρων για συντάξεις, αγρότες και τράπεζες.

Το ραντεβού δίνεται στις 19:30 στην Ομόνοια, με το ΠΑΜΕ να καλεί σε «μαζική, μαχητική απάντηση ενάντια στο 2ο πακέτο μέτρων στα πλαίσια του 3ου μνημονίου της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ που έχει και την πλήρη στήριξη των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ».

«Όλοι στο δρόμο! Να απαντήσουμε στον νέο σφαγιασμό! Τα μέτρα αυτά θα προστεθούν πάνω σ’ αυτά των δύο προηγούμενων μνημονίων και θα ενισχύσουν παραπέρα την φτωχοποίηση της εργατικής τάξης, των συνταξιούχων, των αυτοαπασχολουμένων, της φτωχής αγροτιάς και των παιδιών τους.

Κανείς δεν μένει εκτός της επίθεσης του κεφαλαίου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των πολιτικών δυνάμεων που τους υπηρετούν. Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, η φτωχή αγροτιά, είναι τα θύματα αυτής της πολιτικής που επιδιώκει τη καπιταλιστική ανάκαμψη, την θωράκιση της κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων. Να βάλουμε τέρμα στον εφιάλτης της εξαθλίωσης! […] Να μη μείνει η επίθεση, αναπάντητη!» λέει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.