Με δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις συμμετέχει η Πάτρα στις σημερινές κινητοποιήσεις στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Στις 10:30 έξω από το Εργατικό Κέντρο στην πλατεία Όλγας θα συγκεντρωθούν οι εργαζόμενοι του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου και το Νομαρχιακό Τμήμα Αχαΐας της ΑΔΕΔΥ, ενώ το ΠΑΜΕ δίνει ραντεβού στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

Παράλληλα στις 19:00 οι Αγανακτισμένοι της Πάτρας θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου για να φωνάξουν για 22η μέρα ένα βροντερό «όχι» στα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης.

Τα καταστήματα στην Πάτρα θα μείνουν κλειστά από τις 11:30-14:30 μετά από απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης και οι έμποροι θα κάνουν τη δική τους συγκέντρωση στις 11:30 στην πλατεία Γεωργίου.

Κλειστά εκτός από τα νοσοκομεία, που θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, τα λιμάνια, τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, τα ΕΛΤΑ, τις τράπεζες, τους ακινητοποιημένους συρμούς του ΟΣΕ, τους καθηγητές και τους πανεπιστημιακούς που θα απέχουν από τα καθήκοντά τους, θα είναι και το μουσείο της Πάτρας, αλλά και οι αρχαιολογικοί χώροι λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει κηρύξει η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων καθώς και ο Σύλλογος Έκτακτων Αρχαιολόγων.