Στην έβδομη και πιο ολοκληρωμένη φάση της λειτουργίας του περνά το lawnet.gr έπειτα από 14 χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Το νέο lawnet.gr, προϊόν συνεργασίας της ομάδας στελεχών της «LawNet S.A.» κι ενός εξειδικευμένου Focus Group, ενσωματώνει μια σειρά νέων υπηρεσιών, βασικά στοιχεία των οποίων είναι η εξασφάλιση συνεχούς ενημέρωσης αλλά και «λύσεων» καθημερινής χρησιμότητας.

Με συνεχή αναβάθμιση των υφισταμένων αλλά και ανάπτυξη νέων, καινοτομικών υπηρεσιών το ελληνικό «Νομικό Δίκτυο» (lawnet.gr) διατηρεί τη σταθερή επιλογή του για άμεση και έγκυρη υποστήριξη τόσο των μελών της νομικής κοινότητας (φοιτητές, δικαστικοί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικ. επιμελητές) όσο και των επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών.

Ειδικότερα, για τους έλληνες νομικούς έχει ληφθεί υπόψη αφενός το νέο επαγγελματικό «οικοσύστημα» στο οποίο καλούνται να ανταποκριθούν και αφετέρου οι ανάγκες προβολής και προώθησης των υπηρεσιών τους.

Σε αυτό το νέο «περιβάλλον» εντάχθηκε και η ανάπτυξη του νέου lawnet.gr, μέσω των υπηρεσιών του οποίου εξασφαλίζεται μια σειρά σύγχρονων και καινοτομικών «λύσεων», για το φοιτητή και τον ερευνητή έως τον απαιτητικό και έμπειρο επαγγελματία.

Για πρώτη φορά στη χώρα μας δημιουργείται ειδικό τμήμα Legal Marketing, με μοναδικό αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στους επαγγελματίες νομικούς. Τομείς όπως η εταιρική ταυτότητα, η ψηφιακή διαφήμιση και η Online παρουσίαση των σύγχρονων επαγγελματιών αποτελούν τη βασική δραστηριότητά του.

Επίσης οι νέες υπηρεσίες, όπως (ενδεικτική αναφορά): Κατάλογοι, Δικαιοσύνη, CV’s, οι νέες μορφές Μικρών Αγγελιών, το lawFirms.gr, η συνεχής ροή του Law Clipping και το νέο format των Συνεδρίων, συμβάλλουν σημαντικά στην αναβάθμιση των ελλήνων νομικών, τους εξασφαλίζουν μια πλήρη εικόνα των επιστημονικών, πολιτικών και συνδικαλιστών δεδομένων του χώρου της Δικαιοσύνης, ενώ παράλληλα δεν τους επιβαρύνουν δυσανάλογα.

Τα παραπάνω έχουν ενταχθεί σε ένα νέο σχεδιασμό (UX – User experience) των σελίδων, των υπηρεσιών και των βασικών επιλογών (Menu), με βασικό άξονα την εύκολη και χωρίς καθυστερήσεις πλοήγηση, την άμεση δηλαδή πρόσβαση σε κάθε επιλογή και με ελάχιστα clicks ακόμη και από τους μη εξοικειωμένους χρήστες.

Σε αυτό τον τομέα, η ομάδα σχεδιασμού της «LawNet S.A». – η ίδια από το 2003 – είχε την ευκαιρία να επεξεργαστεί και να αξιοποιήσει όλα τα στατιστικά δεδομένα των τελευταίων 7 ετών.