«Ο Θανάσης Βέγγος είναι όλη μου η ζωή. Όταν θα πεθάνω θα τον ξεχάσω. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω μία στιγμή από τη γνωριμία μας» αναφέρει με πικρία στα λόγια της, η Βάσια Τριφύλλη στο newsbeast.gr.

Η ηθοποιός είχε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει δίπλα στο μεγάλο Έλληνα ηθοποιό και μιλά λίγα λεπτά μετά το θάνατο του αγαπημένου της φίλου.

«Ο Θανάσης Βέγγος ήταν οικογένειά μας. Είμαι συντετριμμένη. Είμαι χάλια και δεν έχω και τη δυνατότητα να κλαίω. Δυστυχώς, έχω αυτό το ελάττωμα. Και τα παίρνω όλα κατά βάθος και μετά αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα υγείας.
Τι να σας πρωτοπώ για το Θανάση Βέγγο; Δεν μ’ αρέσουν τα συνηθισμένα ότι δηλαδή χάθηκε ένας μεγάλος άνθρωπος, ένας μεγάλος ηθοποιός. Ένας υπέροχος παππούς, ένας υπέροχος πατέρας. Η αλήθεια είναι μία: Η Ελλάδα ορφάνεψε. Εμένα με ανακάλυψε ως ταλέντο ο Ντίνος ο Κατσουρίδης. Ήρθε και με είδε στο θέατρο. Κι ενώ δεν ήμουν γνωστή, με πήρε και με έβαλε δίπλα του. Είμαι η μόνη γυναίκα που ήμουν άγνωστη και έγινα πρωταγωνίστρια δίπλα στο Βέγγο.

Ο Θανάσης Βέγγος ήταν χαρά θεού, άξιζε μόνο να τον χαζεύεις. Όχι να μιλάς μαζί του αλλά να τον βλέπεις να κινείται. Να φτιάχνει το καμαρίνι του και άλλα πολλά» αναφέρει.

Και τονίζει: «Για μένα ο Θανάσης Βέγγος, ο Ντίνος Κατσουρίδης και ο Τάσος Ζωγράφος, που έφυγε πρόσφατα, ήταν οι άνθρωποι που με πήραν πιτσιρικά και με έκαναν πρωταγωνίστρια. Μου δημιούργησαν την καριέρα μου και μου δημιούργησαν ήθος που μπορεί να έχω σαν ηθοποιός και σαν άνθρωπος. Αυτά είναι πράγματα που δεν ξεπληρώνονται με τίποτα και δεν ξεχνιούνται».