Φιλοζωικός σύλλογος καταγγέλλει οδηγό του ΚΤΕΛ Λαμίας
Όχι μόνο δεν σταμάτησε όταν είδε το σκυλί να περνάει, αλλά αντιθέτως επιτάχυνε, περνώντας πάνω από το σώμα του, ενώ στη συνέχεια έβρισε χυδαία και τον κόσμο. Ο λόγος για τον οδηγό του αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας την πράξη του οποίου, για κακή του τύχη, είδαν αυτόπτες μάρτυρες και τον κατήγγειλαν.
«Όταν πολίτες τον ανάγκασαν να σταματήσει , όχι μόνο δεν απολογήθηκε για την πράξη του, αλλά τους έβρισε χυδαία. Δεν ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση υγείας του σκύλου, γιατί έφυγε τραυματισμένος προς άγνωστη κατεύθυνση» αναφέρεται στην καταγγελία του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας στο lamiareport.gr.
«Όταν πολίτες τον ανάγκασαν να σταματήσει , όχι μόνο δεν απολογήθηκε για την πράξη του, αλλά τους έβρισε χυδαία. Δεν ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση υγείας του σκύλου, γιατί έφυγε τραυματισμένος προς άγνωστη κατεύθυνση» αναφέρεται στην καταγγελία του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας στο lamiareport.gr.
ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ : 8
-
ρε κατι επαγγελματιες
-
Α ναι να σασ θυμησω οτι περσι πεθανε και ενα σκυλι το οποιο ο οδηγος δεν επετρεπει να μπει μεσα στο λεωφοριο και το βαλανε μαζι με αποσκευες και πεθανε απο ασφυξια. Εχοντας σκυλο εχω αντιμετοπισει απαραδεκτη συμπεριφορα απο τους οδηγους του ΚΤΕΛ¨και αναγαζομε να μη ταξιδευω εστω και με μεχρι το Σουνιο η να ζηταω απο τους φιλους να με πανε. Επισης ιδια συμπεριφορα εχουν και υπαλληλοι του ΟΣΕ δεν μου πουλησαν το εισιτηριο λογου σκυλου
-
επρεπε να ημουν το λεωφορειο να δει τι θα γινοταν εκει μεσα με παλιο [...]!! Για κατι τετοιους πρεπει να επανελθει η θανατικη ποινη. Βγαζουνε ολα τους τα κομπλεξ στα κακομοιρα τα ζωακια γιατι ετσι νιωθουν αντρες! ΚΡΕΜΑΣΜΑ θελουν!
-
Επιτέλους αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει. Μα δεν υπάρχει καθόλου ευαισθησία - το κέρατο μου-?
Πόσα χρήματα θα μάζευε άραγε το κράτος αν επέβαλε σοβαρές χρηματικές ποινές σε κάτι ενσυνείδητους σαν αυτόν, ενώ παράλληλα θα προστάτευε τα καημένα τα ζωντανά? -
Να διωχθεί από την εργασία του, να του πάρουν δια παντός το δίπλωμα και φυσικά να τιμωρηθεί και με τις αυστηρότερες των ποινών που ορίζει ο νόμος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
-
Εύχομαι, από ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, κάποιος άλλος οδηγός να περάσει πάνω από τα παιδιά του συγκεκριμένου, ή, τέλος πάντων, πάνω απ΄όποιον ο δράστης αγαπά, αν μπορεί να νοιώσει το συναίσθημα αυτό.
-
δεν του ρίχνατε τίποτα σφαλιαρες, αφου σας εβρισε κιολας??μονο με ξυλο καταλαβαινουν αυτοι!
H αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές
δημοφιλή
τελ. σxόλια
-
Το σέξι κορμί της Έλενας Παπαβασιλείου
Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι λουόμενοι..............εγω απ οτι βλεπω, δυο τυποι στο βαθος συζητουν αδιαφοροι και αλλοι δυο μπαινουν στο νερα με κλει.......12















































































σxόλια αναγνωστών