Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργούν και σήμερα ιατρεία του ΙΚΑ και νοσοκομεία καθώς οι γιατροί συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας.

Στις 12:30 το μεσημέρι οι Ιατρικοί Σύλλογοι και η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας συγκαλούν γενική συνέλευση για να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους ενώ έως και αύριο απεργούν οι γιατροί του ΙΚΑ.

Στις 11 προχωρούν σε στάση εργασίας οι εργαζόμενοι στους δήμους ενώ οι συμβασιούχοι συνάδελφοί τους βρίσκονται σε 24ωρη απεργία.  Στις 12 προγραμματίζουν συγκέντρωση στα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στην οδό Καρόλου και στη συνέχεια πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών στην οδό σταδίου.

Σε στάση εργασίας προχωρεί από τις 12 έως τη λήξη του ωραρίου και η ΑΔΕΔΥ. Στις 13:00 προγραμματίζεται συγκέντρωση έξω από το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων στην οδό Σταδίου.

Στη στάση εργασίας συμμετέχουν από τις 11 έως τις 2 και οι εκπαιδευτικοί- δάσκαλοι και καθηγητές- ενώ η ΟΛΜΕ έχει ήδη ανακοινώσει 48ωρη απεργία στις 22 και 23 Φεβρουαρίου.

Χειρόφρενο σηκώνουν αύριο τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ καθώς οι εργαζόμενοι προχωρούν σε στάση εργασίας από τις 11 έως τις 15:30.

Την αποχή από τα καθήκοντά τους συνεχίζουν έως τις 14 Φεβρουαρίου  οι δικηγόροι όλης της χώρας πλην της Αθήνας.