Υλικά

  • ½ κιλό ζυμαρικά (φιογκάκια-πέννες-βίδες) βρασμένα
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 πιπεριά κίτρινη
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 100 γραμμάρια μαγιονέζα
  • 150 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
  • 7 φέτες γαλοπούλα, κομμένες σε λωριδές
  • 7 φέτες ένταμ, κομμένο σε λωρίδες
  • 50 γραμμάρια τριμμένο τυρί ρεγγάτο
  • 1 ντομάτα σε κύβους
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • 2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
  • λίγο πιπέρι
  • λίγη γλυκιά πάπρικα

Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα και σερβίρουμε.