Υλικά



Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής

Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο, τη ζάχαρη και το σιρόπι και ανακατεύουμε συνεχώς σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει το βούτυρο και να διαλυθεί η ζάχαρη.

Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη βρώμη και το αλάτι, ανακατεύοντας συνεχώς. Βάζουμε το μείγμα σε ταψί που έχουμε βουτυρώσει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.


Υλικά

2 1/3 φλιτζάνια βρώμη

Μισό φλιτζάνι βούτυρο κομμένο σε κομμάτια

1/4 του φλιτζανιού σιρόπι

Μισό φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

1 πρέζα αλάτι

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr