Υλικά

  • 3 κουταλιές της σούπας σόγια σως
  • 2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
  • 1 κουταλιά της σούπας ξίδι
  • 1 κουταλιά του γλυκού μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο τριμμένο τζίντζερ
  • 250 γραμμάρια νούντλς
  • 8 καθαρισμένες βρασμένες μέτριες γαρίδες

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα με καυτό νερό μουλιάζετε τα νούντλς για περίπου 10 λεπτά.
  2. Στη συνέχεια σε ένα τηγάνι ρίχνετε το σπορέλαιο, τις γαρίδες και τις νούντλς αφού τις σουρώσετε.
  3. Ανακατεύετε τα υλικά για 1 λεπτό και αμέσως μετά ρίχνετε το τριμμένο τζίντζερ και τη σάλτσα σόγιας.
  4. Μαγειρεύετε σε δυνατή φωτιά, ρίχνετε το ξύδι και το μέλι, ανακατεύετε και μοιράζετε το φαγητό σε 2 πιάτα.