Υλικά

  • 4 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λάδι
  • χυμό 2 λεμονιών

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε τις μπριζόλες και τις στραγγίζουμε.
  2. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές, προσθέτουμε το λάδι και ρίχνουμε ψιλοκομμένο το σκόρδο.
  3. Ρίχνουμε την ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και περίπου 1 ποτήρι νερό.
  4. Τις αφήνουμε περίπου 1/2 ώρα να βράσουν. Μόλις πιούν το νερό τους προσθέτουμε το λεμόνι. Μία δύο βράσεις ακόμα και είναι έτοιμες.