Υλικά

  • 300 γραμμ. ψητό στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1 αβοκάντο
  • 2 σφιχτές ντομάτες
  • 8 φέτες σπιτικό ψωμί
  • Χυμός από 1 λεμόνι
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση Καθαρίστε το αβοκάντο, αφαιρέστε το κουκούτσι, κόψτε το σε μικρές φέτες και ραντίστε τις ελαφρά με χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν. Για τη σος: Χτυπήστε το λάδι με τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι. Ζεματίστε γρήγορα τις ντομάτες σε βραστό νερό, ξεφλουδίστε τις, αφαιρέστε τα σπόρια τους και κόψτε τις σε μικρούς κύβους. Φρυγανίστε το ψωμί στο φούρνο. Βάλτε πάνω σε κάθε φέτα από 1 φέτα αβοκάντο, 1 φέτα κοτόπουλου, 1 κ.σ. ντομάτες. Ραντίστε με τη σος και σερβίρετε. botrini735x90