Υλικά

  • 360 γρ. spaghetti χωρίς γλουτένη
  • 200 γρ. αντσούγια φιλέτο
  • 50 γρ. ελιές καλαμών χωρίς κουκούτσι
  • 200 γρ.ντοματίνι
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. mix αρωματικών (δεντρολίβανο, θυμάρι, μαντζουράνα)
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • 30 γρ. πελτέ ντομάτας
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Κάνουμε αρχικά τα ντοματίνια κονφί. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.