Newsbeast | Ειδήσεις και νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Bucatini al pesto rosso

Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι


ΣΥΝΤΑΓΕΣ
11:39
12/09/2017
tu57yi68u7oi9lp8oul
1
loading

Υλικά για 4 άτομα

  • ½ κιλό bucatini
  • 500 γρ. ντομάτα roma
  • 12 φύλλα βασιλικό
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 50 γρ. αμύγδαλα ξεφλουδισμένα
  • 100 γρ. πεκορίνο τριμμένο
  • Ελαιόλαδο όσο χρειάζεται
  • 1 πρέζα αλάτι χοντρό

Εκτέλεση

  1. Παίρνουμε τις ντομάτες, τις ξεφλουδίζουμε και βγάζουμε τους σπόρους (όπως στη ντομάτα καρέ).

Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar pillbox

    Παντως στο πιατο της φωτο ο μαστορας ντοματουλα δεν μοιαζει να εχει βαλει! Η μηπως η φωτο δεν αντιστοιχει στο πιατο; LOL!!!!!!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει