Υλικά

  • 300 γρ. φακές
  • 200 γρ. ρύζι
  • 600 γρ. ζωμό λαχανικών
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 6 τοματίνια
  • 1 πρέζα ρίγανη
  • Αλάτι
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τις φακές, το ζωμό, το σκόρδο, το ελαιόλαδο και τα τοματίνια και αφήνουμε να βράσουν 20-30 λεπτά. Ρίχνουμε ύστερα το ρύζι και αφήνουμε  να βράσει μέχρι το ρύζι να είναι έτοιμο. Προσθέτουμε τη ρίγανη, ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι. Σερβίρεται ζεστό. botrini735x90