Newsbeast | Ειδήσεις και νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Ρολά ζαμπόν με σέλινο

Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι


ΣΥΝΤΑΓΕΣ
13:44
30/08/2017
sog;s'oihj
loading

Υλικά για 4 άτομα

  • 8 μεγάλες φέτες άπαχο ζαμπόν
  • 500 γραμμ. ψιλοκομμένο σέλινο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 αυγά, χτυπημένα
  • 1 φλιτζ. μπεσαμέλ
  • 1/2 φλιτζ. τριμμένο τυρί
  • Τριμμένο τυρί για πασπάλισμα

Εκτέλεση

  1. Σοτάρετε το σέλινο στο λάδι. Μόλις κρυώσει, ανακατέψτε το με τη μπεσαμέλ, τα αυγά, αλατοπίπερο και το τυρί.
  2. Μοιράστε το μείγμα σέλινου πάνω στις φέτες ζαμπόν και τυλίξτε τις σε ρολό. Βάλτε τις σε ένα πιρέξ, πασπαλίστε με τυρί και σκεπάστε το πιρέξ με αλουμινόχαρτο για να μη χάσει το ζαμπόν την υγρασία του καθώς θα ψήνεται.
  3. Ψήστε τα ρολά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 30'.

botrini735x90

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει