Υλικά

  • 400 γρ. ρύζι
  • 5 κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
  • 2025 λουλούδια
  • 50 γρ. ελαιόλαδο και 100 γρ. για να τηγανίσουμε τα κολοκυθάκια
  • 1 ½ λίτρο ζωμό λαχανικών
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκ. σκόρδο
  • ½ ποτήρι λευκό κρασί
  • 150 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 100 γρ. τυρί κρέμα
  • 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Σε ένα φαρδύ τηγάνι, τηγανίζουμε τα κολοκυθάκια και τα κρατάμε στη ζέστη. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.