Υλικά

  • 15 γαρίδες
  • 150 γρ.πανσέτα σε φέτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 50 γρ. λευκό κρασί
  • Ελαιόλαδο
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Καθαρίζουμε τις γαρίδες και τις αφήνουμε με την ουρά. Βάζουμε λίγο πιπέρι και με κάθε φέτα από πανσέτα τις τυλίγουμε. Παίρνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάζουμε πολύ λίγο ελαιόλαδο και απλώνουμε μέσα τις γαρίδες μαζί με το σκόρδο ολόκληρο. Τσιγαρίζουμε καλά και από τις 2 πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί. botrini735x90