Υλικά

  • 4 κρόκοι αυγών (από φρέσκα αυγά)
  • 120 γρ. ζάχαρη
  • 8 κ.σ. κρασί marsala

Εκτέλεση Χτυπάμε πολύ καλά τους κρόκους με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει και ύστερα προσθέτουμε σιγά – σιγά το marsala, χτυπώντας πάντα σε μέτρια ταχύτητα. Στη συνέχεια βάζουμε το μείγμα σε ένα κατσαρολάκι σε μπεν μαρί (όπου το νερό βράζει ήδη) και χτυπάμε συνέχεια με το σύρμα, μέχρι γίνει ένα μείγμα κρεμώδες. Προσέχουμε το μείγμα να μη βράζει. Βγάζουμε από το μπεν μαρί, βάζουμε σε μπολάκια και το σερβίρουμε ζεστό ή χλιαρό. Συνοδεύουμε με παγωτό βανίλια ρίχνοντας από πάνω την κρέμα. botrini735x90