Newsbeast | Ειδήσεις και νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Συνταγή για Zabaione

Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι


ΣΥΝΤΑΓΕΣ
18:31
19/08/2017
xzmotnp
5
loading

Υλικά για 4 άτομα

  • 4 κρόκοι αυγών (από φρέσκα αυγά)
  • 120 γρ. ζάχαρη
  • 8 κ.σ. κρασί marsala

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε πολύ καλά τους κρόκους με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει και ύστερα προσθέτουμε σιγά - σιγά το marsala, χτυπώντας πάντα σε μέτρια ταχύτητα.
  2. Στη συνέχεια βάζουμε το μείγμα σε ένα κατσαρολάκι σε μπεν μαρί (όπου το νερό βράζει ήδη) και χτυπάμε συνέχεια με το σύρμα, μέχρι γίνει ένα μείγμα κρεμώδες.
  3. Προσέχουμε το μείγμα να μη βράζει.
  4. Βγάζουμε από το μπεν μαρί, βάζουμε σε μπολάκια και το σερβίρουμε ζεστό ή χλιαρό.
  5. Συνοδεύουμε με παγωτό βανίλια ρίχνοντας από πάνω την κρέμα.

botrini735x90

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
  1. avatar jasmine

    Χριστουγεννιατικη συνταγη

  2. avatar Γιώργος 19

    Και το ασπράδι ποτέ το βάζουμε;!?

    1. avatar Ellraiser

      Μερικες επιλογες.
      Στο μπετον για να γινη αδιαπεραστο.
      Στον καμβα για προστασια.
      Για μαρεγκα κρεμα μετα το παγωτο βανιλια.

      1. avatar Αργύρης Αργυρόπουλος

        "γίνει". Αν είναι δυνατόν, ρήμα είναι.

      2. avatar Γιώργος 19

        Με έκανες να γελάσω πολύ, ωραίος:-)
        Απλά δεν πρόσεξα ότι γράφει μόνο κρόκους, αλλά αυγά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει