Υλικά

  • ½ κιλό λαζάνια
  • 5 μελιτζάνες
  • 5 μπάλες μοτσαρέλα κομμένη σε φέτες
  • 2 κουτιά τομάτα κον κασέ
  • 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • ½ κ.γ. πάπρικα καυτερή
  • ½ φλιτζάνι βασιλικό ψιλοκομμένο
  • 150 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Κόβουμε τις μελιτζάνες σε ροδέλες 1 εκ., τις αλατίζουμε, τις λαδώνουμε και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.