Υλικά

  • 1 κιλό τορτελίνια με 4 τυριά
  • 250 ml κρέμα γάλακτος
  • 10 φέτες τυρί γκούντα
  • 200 γρ. τυρί ένταμ τριμμένο
  • 100 γρ. τυρί ρεγκάτοτριμμένο
  • 100 γρ. τυρί φέτα σε τρίμματα
  • Μοσχοκάρυδο
  • 100 γρ. μαργαρίνη

Εκτέλεση Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, αλλά στο μισό χρόνο τα βγάζουμε και τα σουρώνουμε. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και απλώνουμε ομοιόμορφα τα τορτελίνια. Προσθέτουμε το ένταμ, τη φέτα, το ρεγκάτο, το μοσχοκάρυδο και περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος. Απλώνουμε από πάνω τις φέτες γκούντα, ρίχνουμε λίγο μαργαρίνη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, μέχρι να ροδίσει και να λιώσουν όλα τα τυριά. botrini735x90