Υλικά

  • 200 γρ. μυζήθρα κομμένη σε κυβάκια
  • 4 κ.σ. βούτυρο ανάλατο
  • 1 κ.σ. αλεύρι από καλαμπόκι
  • 2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 4 κ.σ. νερό
  • 1 πρέζα καυτερό μπούκοβο

Εκτέλεση Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα τη μυζήθρα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα δύο αλεύρια με το νερό και ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το σαγανάκι μέχρι να χυλώσει το τυρί και να ψηθεί καλά το αλεύρι. Αποσύρουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με μπούκοβο. botrini735x90