Υλικά

  • 1 μεγάλο χταπόδι (1 – 1,5 κιλό)
  • ½ κιλό spaghetti
  • 3 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
  • 450 γρ. ντοματάκια κονσέρβας ολόκληρα μαζί με το χυμό τους
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 ξυλάκι κανέλα
  • 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Καθαρίζουμε το χταπόδι και το πλένουμε πολύ καλά. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.