Υλικά

  • 1 κιλό σπανάκι φρέσκο
  • 200 γρ. ρύζι για πιλάφι
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 150 γρ. ελαιόλαδο
  • 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα
  • 1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μπεσαμέλ για την επιφάνεια
  • 50 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο για την επίστρωση

Εκτέλεση Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε το ρύζι, το σουρώνουμε και το κρατάμε στην άκρη. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.