Υλικά

  • 1 κοτόπουλο 1,5 κιλό περίπου ξεκοκαλισμένο
  • 0,5 κιλό κιμά μοσχαρίσιο χωρίς καθόλου λίπος
  • 100 γρ. καρότο κομμένο στα τέσσερα
  • 100 γρ. παντσέτα φρέσκια κομμένη σε κυβάκια
  • 70 γρ. ψωμί μουσκεμένο σε γάλα
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο
  • 1 κλωνάρι δεντρολίβανο
  • 4 φύλλα φασκόμηλο
  • 1 κ.γ. κύμινο
  • 200 γρ. λευκό κρασί
  • ½ κιλό πατάτες κομμένες σε κομμάτια για φούρνο

Εκτέλεση Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον κιμά μαζί με την παντσέτα, το μοσχοκάρυδο, το κύμινο, το ψωμί που το έχουμε σουρώσει, αλάτι και πιπέρι. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.