Γκουρμέ σουβλάκια

Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι


ΣΥΝΤΑΓΕΣ
11:35
19/05/2017
gu8wep14
2
loading

Υλικά για 4 άτομα

  • 4 ή 8 σουβλάκια από μείγμα κρεάτων (περίπου 800 γραμμ. χοιρινό με μοσχάρι)
  • 2 + 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3 κλαράκια φρέσκο δενδρολίβανο, χοντροκομμένα
  • 2 κρεμμύδια
  • 2 ποτήρια λευκό κρασί
  • 50 γραμμ. βούτυρο
  • 150 γραμμ. βρασμένο ρύζι, ζεστό
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βάλτε τα σουβλάκια σε ένα ταψάκι, αλατοπιπερώστε τα, πασπαλίστε τα με το δενδρολίβανο και περιχύστε τα με 2 κ.σ. λάδι.

Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΚΛΕΩΝ

    Eλαιολαδο στο σουβλακι...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

    1. avatar μητσουκος

      Εντάξει δεν θα το κάνεις στο σουβλατζίδικο δεν συμφέρει. Στο σπίτι όμως για εσένα το κάνεις γιατί δίνει άλλο ψήσιμο, πιο μελωμενο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
newsbeast.gr

Ειδυλλιακές διακοπές πάνω στο κύμα από 45 ευρώ

Αξέχαστες στιγμές και γνήσια κρητική φιλοξενία στο «Kristall Suites»

newsbeast.gr

Ασφάλεια αυτοκινήτου με κάλυψη θραύσης κρυστάλλων από 12,5 ευρώ το μήνα

Το ραγισμένο γυαλί στην Anytime ξανακολλάει

news.gr

Τι αλλάζει στη μεγάλη σκακιέρα των σούπερ μάρκετ

Πώς διαμορφώνεται το τοπίο στο ελληνικό λιανεμπόριο

newsbeast.gr

Με το βλέμμα στο νέο ψηφιακό κόσμο

Οι νικητές του COSMOTE HACKATHON, του πρώτου μαραθώνιου διαγωνισμού καινοτομίας που διοργάνωσε η COSMOTE

Το newsbeast προτείνει