Υλικά

  • 170 γρ. ρυζάλευρο
  • 40 γρ. μαϊζένα
  • 80 γρ. βούτυρο
  • 80 γρ. φλέικς αμυγδάλου
  • 20 γρ. κακάο σκόνη
  • Ζεστ από 1 πορτοκάλι
  • 2 αυγά
  • 100 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 1 κ.γ. μπέκιν πάουντερ χωρίς γλουτένη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • Χαρτάκια για μάφιν

Εκτέλεση Τρίβουμε την κουβερτούρα και λιώνουμε το βούτυρο σε μπεν μαρί. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.