Υλικά

  • 350 γρ. ζάχαρη
  • 180 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 180 γρ. αμύγδαλα άσπρα σε πούδρα
  • 250 γρ. βούτυρο
  • Αλάτι
  • 2 κ.γ. μπέκιν
  • 2 αυγά
  • 1 σφηνάκι κονιάκ
  • 250 γρ. μαρμελάδα μήλου
  • 100 γρ. αμύγδαλα άσπρα σε πούδρα για το γαρνίρισμα
  • Κανέλα

Εκτέλεση Βάζουμε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός από τη μαρμελάδα, το κονιάκ, την κανέλα και την πούδρα αμυγδάλου που έχουμε για το γαρνίρισμα. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.