Υλικά

  • 250 γρ. τυρί mascarpone
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 100 γρ. χυμό από ρόδι
  • 3 ασπράδια
  • 50 γρ. ζάχαρη
  • Σπόρους από 1 ρόδι

Εκτέλεση Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το mascarpone μαζί με το μέλι και ρίχνουμε σιγά σιγά το χυμό από το ρόδι. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε μαρέγκα τα 3 ασπράδια μαζί με τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε απαλά τα δύο μείγματα με μία σπάτουλα και ρίχνουμε μέσα τους μισούς σπόρους από το ρόδι. Μοιράζουμε το μείγμα σε 4 μπολάκια και τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά με 1 ώρα. Σερβίρουμε γαρνίροντας με τους σπόρους ροδιού από πάνω. botrini735x90