Υλικά

  • 100 γρ. μπισκότα τύπου digestive
  • 30 γρ. βούτυρο
  • 400 γρ. τυρί Φιλαδέλφεια
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • Ζεστ από 1 λεμόνι
  • Λίγη βανίλια
  • 2 αυγά
  • 1 κ.γ. αλεύρι
  • 40 γρ. γιαούρτι πλήρες
  • Μαρμελάδα από φράουλα ή φραγκοστάφυλο
  • 12 χαρτάκια για μάφιν

Εκτέλεση Για τη βάση Κομματιάζουμε τα μπισκότα, τα περνάμε στο μίξερ και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.