Υλικά

  • 1 κιλό φιλέτο πέρκας, κομμένο σε 4 μερίδες
  • 4 ώριμες ντομάτες
  • 3 πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε φέτες
  • 1 φλιτζάνι ελιές χωρίς κουκούτσι
  • 1/2 φλιτζάνι κάπαρη
  • 1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι

Εκτέλεση Αφαιρέστε τη φλούδα και ψιλοκόψτε τις ντομάτες. Αφήστε τις σε ένα σουρωτήρι για να φύγουν τα πολλά υγρά τους. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.