Υλικά

  • 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 4 ραπανάκια ψιλοκομμένα σε φέτες
  • 2 αγγουράκια
  • Φύλλα βασιλικού
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι βρασμένο καλαμπόκι
  • Ξίδι βαλσάμικο

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε, πλένετε τα ντοματίνια και τα κόβετε στη μέση. Τοποθετείτε στο πιάτο τα ντοματίνια μαζί με τα ψιλοκομμένα ραπανάκια και τα αγγουράκια.
  2. Ψιλοκόβετε το βασιλικό και αφήνετε μερικά φύλλα ολόκληρα για το ντεκόρ.
  3. Πασπαλίζετε με λίγο βασιλικό και καλαμπόκι, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο, γαρνίρετε με τα φύλλα βασιλικού και ραντίζετε με ξίδι βαλσάμικο.