Υλικά

  • 60 γραμμάρια αλεύρι
  • 125 γραμμάρια βούτυρο
  • 150 γραμμάρια κουβερτούρα
  • 2 αυγά τα ασπράδια
  • 2 κρόκους αυγών
  • 60 γραμμάρια ζάχαρη
  • ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ χτυπάτε με σύρμα ή με μίξερ χειρός τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα και προσθέτετε τους κρόκους και τη ζάχαρη.
  2. Λιώνετε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπέν μαρι.
  3. Μέσα στη σοκολάτα ρίχνετε το μείγμα της μαρέγκας που έχετε χτυπήσει με τα αυγά και τη ζάχαρη, το αλεύρι σιγά σιγά και ανακατεύετε απαλά.
  4. Βουτυρώνετε και αλευρώνετε φορμάκια για σουφλέ και βάζετε το μείγμα.
  5. Ψήνετε στους 230 βαθμούς με αέρα για 6 λεπτά (στις αντιστάσεις για 8-9 λεπτά).