Υλικά

  • 60 γραμμάρια αλεύρι
  • 4 μήλα καθαρισμένα
  • 2 κουταλιές κονιάκ
  • 90 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα
  • 3 ασπράδια αυγών

Εκτέλεση

  1. Για να φτιάξετε τη ζύμη ανακατεύετε το ζαχαρούχο γάλα, το αλεύρι και τα ασπράδια μέχρι να χυλώσουν.
  2. Τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
  3. Κόβετε τα μήλα σε ροδέλες, τις ραντίζετε με το κονιάκ, τις βουτάτε στη ζύμη και πριν κάψει το λάδι τις τηγανίζετε.
  4. Όταν πάρουν χρώμα, είναι έτοιμες. Μπορείτε να τις γαρνίρετε όπως σας αρέσει.
  5. Ένας τρόπος είναι με μέλι και κανέλλα, ή ακόμα και με λίγη ζάχαρη και κανέλλα.