Υλικά

  • 3 κουταλιές της σούπας γάλα
  • 1 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο
  • 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού κορν φλάουερ
  • 3 αυγά
  • ελάχιστο αλάτι
  • 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Στη συνέχεια χτυπάτε τα ασπράδια με το αλάτι στο μίξερ ώσπου να γίνουν σφιχτή μαρέγκα.
  2. Χαμηλώνετε την ταχύτητα και προσθέτετε έναν έναν τους κρόκους και τη ζάχαρη.
  3. Αναμειγνύετε το κορν φλάουερ και το μπέικιν πάουντερ κοσκινισμένα και προσθέτετε το βούτυρο με το γάλα στο προηγούμενο μείγμα.
  4. Το τοποθετείτε σε δύο στρογγυλά ταψάκια 20 εκ. ελαφρώς βουτυρωμένα, και ψήνετε για 20-25 λεπτά.
  5. Βγάζετε από τον φούρνο και αφήνετε να κρυώσουν.