Υλικά

  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
  • 3 φλιτζάνια διάφορα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 1/2 φλιτζάνι καθαρισμένο σπανάκι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1/2 φλιτζάνι γάλα
  • 3-4 φέτες ψωμί
  • 3-4 αυγά
  • 1/4 φλιτζάνι τυρί τριμμένο

Εκτέλεση

  1. Λιώνετε το βούτυρο και σοτάρετε μαζί με τα κρεμμύδια για 2 λεπτά.
  2. Προσθέτετε τις φέτες από τα μανιτάρια και το σπανάκι και σοτάρετε για 3-5 λεπτά.
  3. Πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια αφήνετε στην άκρη.
  4. Σε ένα πυρέξ στρώνετε τις φέτες του ψωμιού.
  5. Ρίχνετε τα σοταρισμένα μανιτάρια μαζί με το σπανάκι και τα κρεμμύδια.
  6. Σπάτε τα αυγά πάνω από τα μανιτάρια και καλύπτετε με το γάλα.
  7. Πασπαλίζετε με τριμμένο τυρί.
  8. Ψήνετε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20-30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρετε αμέσως.