Υλικά
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
- 3 φλιτζάνια διάφορα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 1/2 φλιτζάνι καθαρισμένο σπανάκι
- αλάτι
- πιπέρι
- 1/2 φλιτζάνι γάλα
- 3-4 φέτες ψωμί
- 3-4 αυγά
- 1/4 φλιτζάνι τυρί τριμμένο
Εκτέλεση
- Λιώνετε το βούτυρο και σοτάρετε μαζί με τα κρεμμύδια για 2 λεπτά.
- Προσθέτετε τις φέτες από τα μανιτάρια και το σπανάκι και σοτάρετε για 3-5 λεπτά.
- Πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια αφήνετε στην άκρη.
- Σε ένα πυρέξ στρώνετε τις φέτες του ψωμιού.
- Ρίχνετε τα σοταρισμένα μανιτάρια μαζί με το σπανάκι και τα κρεμμύδια.
- Σπάτε τα αυγά πάνω από τα μανιτάρια και καλύπτετε με το γάλα.
- Πασπαλίζετε με τριμμένο τυρί.
- Ψήνετε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20-30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρετε αμέσως.