Υλικά

  • 1 κιλό στρογγυλές πατατούλες για φούρνο
  • Ξύσμα από 1 μεγάλο πορτοκάλι
  •  Χυμός από 2 πορτοκάλια
  •  Χυμός από 2 λεμόνια
  •  Μισό κουταλάκι του γλυκού κύμινο
  •  Αλάτι
  •  Πιπέρι
  •  Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • άνηθος

Εκτέλεση

  1. Πλένετε καλά τις πατάτες, τις βάζετε σε πυρίμαχο σκεύος, τις αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  2. Τις σκεπάζετε καλά με αλουμινόχαρτο και τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά σκεπασμένες και για άλλα 30 λεπτά ξεσκέπαστες.
  3. Τις γυρίζετε και από τις δύο πλευρές, ώστε να ροδίσουν ομοιόμορφα και τις σερβίρετε με άνηθο.